Besök och möte med grannarna

På dagen fick jag tillfälle att prata med föreståndaren, och passade på att fråga angående husets telefoner: ”´De fungerar och inte fungerar.” Svarade hon mig. Sedan berättade föreståndaren att på fredag är hon väg till Seinäjoki, då kunde hon be människorna skulle skynda på att få mobilerna i skick. Tänk om det skulle hända något och vi har ingen telefon att ringa med. Jag förstår inte vad det är som tar en sån tid.

Efter kaffet fick jag besök av en människa som var min musikterapeut och hennes söta hund. 🙂 Det var en glad överraskning, roligt att slå sig ner och prata. Fanns ganska mycket att prata om. Sen visade jag henne lite runt här på boendet. Oj vad roligt man kan ha efter många, många år. 🙂

Ikväll var det ett möte med grannarna. Där gicks det igenom saker från förra gången och lite nya saker. Jag önskade för min del, mera matlagning i mitt eget kök, främst på helgerna då det finns mera tid. Sedan sade jag också till, när det blir fotbollsmatch- och örtagårdskvällar så blir det att jag kommer in senare, och då efteråt behöver jag hjälp. Vill inte att det ska bli en överraskning för personalen, och det är klart att jag meddelar på förhand då det kommer att vara en senare kväll. På mötet pratades också om att det går bra för familjemedlemmar och släktingar att övernatta här. Själv tyckte jag att det var ett bra möte.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.