Bra att få vara ute på promenad

Det har varit en bra och lugn dag, när jag har fått vara precis som jag är. Och de som har varit med mig, har tagit mig som helst. Det skönaste är när inget ifrågasätts om hur eller varför jag gör det. Ikväll gjorde jag en fullmakt så att min personal kan gå till posten och hämta ut ett paket.

Lugn dag var det på jobbet också. Satt och försökte leta efter hur appsidorna går att förhindra från att ploppa upp på mobilskärmen, hittade nog något men ändå dyker de upp nu som då. Det kommer olika sidor med program eller appar, på sidan står det favorites och search, sen kan man bläddra mellan sidorna. Tja, nu är jag led detta och vill gärna få bort det, bara jag skulle veta hur…

Efter fysioterapin kom en god vän till mig, vi gick på en promenad. Solen sken, kanske lite kyligare än igår. Trevligt att få gå och prata, samtidigt var det bra att få vara ute på promenad. Märkte att ögonen började rinna, även om jag hade solglasögon på mig. Ja det är den tiden av året, då pollen börjar att  bråka.  Skönt var det i alla fall, och det gjorde gott för oss båda. Trevligt att plötsligt hitta på något, liksom med den här promenaden. Allt behöver inte vara så planerat tycker jag. 🙂

Nu fungerar inte en av boendets mobiler, såklart gäller det min sida av byggnaden. Visst känns det förargligt, vet inte vad som är felet. Så bra går det här hos mig och mina grannar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.