Kramar på syskondagen

morse kom jag mig för att stiga upp på vågen, vet inte när skulle ha vägt mig senast. Till min förvåning visade vågen tre kilo mindre än det som jag har mål att vara. Då blev jag glad, 🙂 jag rör mig lite mer än tidigare men äter normalt. Huvudsaken är att jag inte går för mycket upp i vikt, då blir det svårare att röra sig. Nu är jag en typ som förbränner mycket energi när jag rör mig.

Solen har skinit nästan hela dagen, i morse såg det lite mulet ut. När vi satt i bilen och körde till stan och Sunds Trädgård, då hörde i radion att det var den Internationella syskondagen idag. 🙂 Det hade jag inte vetat att en sådan jag finns. 🙂 Köpte lite penséer till min terrass.

Att ha syskon är ett rikedom: man busar,  retas och grälar men ändå finns det mycket kärlek och man tycker om varandra.

Kramar på syskondagen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.