Hemmets välsignelse, lite spa och hushållspapper

Först lite om gårdagen. Lagade en ansökan till anstaltsrehabilitering, sånt som är lite tråkigare pappersarbete men känns skönt efteråt att det är gjort. Nu gick det ganska smärtfritt, knepigt när i samma blanket frågas samma saker flera gånger om och igen. Ibland skrev vi med mor, se på svar till någon siffra på blanketten.

På kvällen var det hemmets välsignelse, prästen kom och välsignade boendet. Det sjöngs några psalmer och lästes några bibeltexter. Till sist var det ganska rörande, när prästen sjöng att Gud har skapat och så var det ett namn på någon av oss som bor här på boendeenheten.

Nu idag vaknade orättviskänslan, när någon bjuder någonting åt en annan människa mitt framför näsan på mig. Ja jag vet att man borde strunta i, ändå kände jag mig lite utstött på min arbetsplats. Vissa gånger lyckas jag bättre låta bli att notera, men sen märks det tydligt att man är ”det trede hjulet.” ´Det låter kanske hemskt, men  kan inget att jag reagerar lite kraftigt med mina känslor. Försöker dölja reaktionen så gott det går att ingen ska märka det.

20160407_152735.jpg

På eftermiddagen blev det lite spa, assistenten lagade dessa två ansiktsmasker åt mig, FACE MASK PORE och INCREADTBLE MASK. 

20160407_155146.jpg

Pore masken är nylagad och ska verka i 20 minuter. 🙂

20160407_153430.jpg

Efter 20 minuter har masken torkat, och ska tvättas bort med varmt vatten. Det känns lite klibbigt och sitter hårt fast, men gnugga bara så kommer masken nog bort. 🙂

wp-1460042377890.jpeg

Då var det Increadyble maskens tur, som skulle verka i 30 minuter, tyvärr hann jag ha den ungefär halva tiden. Fick veta att en vän skulle komma på besök, och då ville jag se skapligt ut. Meningen är att masken ska dras bort, nu fick vi tvätta och ha lite egna konster för att få bort den. Min hy känns nog mjukare.

Min vän var vänlig och kom med hushållspapper åt mig, och nu har jag papper för en lång stund. Sen var det också trevligt att träffas. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.