Brevet jag skrev

Nu är känner jag mig redo för att blogga om brevet jag skrev till Carl-Olaf Homén Blev smått men glatt överraskad att det lästes upp på festen.

Hej,

Jag heter Susie Stenberg och har en funktionsnedsättning, bor i Jakobstad. Hade äran att vara en av bland de funktionshindrade som fick för första gången delta i Stafettkarnevalen år 1993. Mitt lag kom från Kyrkostrand – och Jungmans skola, gick då på sexan i lågstadiet, jag tävlade med min elrullstol. Stafettkarnevalen var då i Vasa, en varm dag i maj. Jag kommer aldrig att glömma stämningen i karnevalen, det blev ett minne för livet.
Efter lågstadiet gick jag i högstadiet och gymnasiet. Tog studenten år 2000. Hade ett mellanår och gick på skrivarlinjen vid Kristliga Folkhögskolan i Nykarleby. Studerade sedan vidare till merkonom på Arlainstitutet i Esbo, blev färdig 2004. Flyttade tillbaka till Jakobstad samma år, fick en egen lägenhet och arbete på stadens Parkeringsövervakning. Jag skriver in parkerings böterslappar in på datorn, jobbar där ännu idag. Trivs med mitt arbete och jobbar fyra timmar per dag. På fritiden skriver jag en blogg, Hej Susies vardag www.susiesten.com . Titta gärna in och läs om hur min vardag ser ut och tar mig fram i livet. Med bloggen vill jag visa hur det är att leva med en funktionsnedsättning.
Tycker att det är fint med en fond för funktionshindrade . Det är viktigt att visa och lyfta fram att alla människor har samma värde. Jag vill tacka dig, för att du gjorde det möjligt för oss funktionshindrade att kunna ta del i stafettkarnevalen.
Nu vill jag och mina föräldrar gratulera på din dag.
Med Vänliga Hälsningar
Susie Stenberg

Igår fick jag ett svar av Holmén

20160406_162524.jpg

Nu ska jag krypa i säng, efter att jag äntligen fick inlägget som jag ville ha. Det tog mig ett par timmar att få texten redigerad.

Kram och god natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.