Min kropp borde få vakna

Tidigare har jag skrivit att min kropp borde få vakna i lugn och ro på morgonen, då skulle det inte komma tvångsrörelser. Tyvärr är detta inte möjligt alla morgnar, om min granne börjar ropa efter hjälp, liksom idag. När jag skulle tända på lampan, i all hast tog handen i tamburs tavlan som blev sned. Sen föll mobilpennan på golvet och innan jag den  upp  plockat, nå till sist lyckades jag ringa åt personalen. Då önskade jag att alarmet skulle ha fungerat, inte roligt att behöva stressa och kroppen hinner ej med.

Alltså mina  pyjamasbyxor nöts fortfarande och det blir hål på dem, i morse var det andra paret som denna vecka slängdes bort. På något vis är golvet så sträv. Ja det blir snart att köpa nya byxor igen, men det känns inte kul att behöva göra det heeela tiden…

Annars var dagen lugn utan större problem. Kom hem redan kvart, tjugo över två, även om det var min fysioterapidag. Ikväll har jag umgåtts med personal och grannar, skönt att sitta och prata. Det är inte så många som jag kan prata med, om mina tankar främst kring boendet.

Min brors familj var här igår kväll och gratulerade mig. Jag fick skål där det stod GODIS på och så var den fylld med godis. Vi drack kaffe och åt bulle, det var riktigt trevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.