Det var nära på, och formaliteter

Det är sällan att jag behöver akut gå på wc, men det händer ibland. Idag var det en sån gång, i bilen kände jag redan av behovet, och tänkte att jag måste klara det tills jag var framme på jobbet. Måste be chauffören att öppna Socialens dörr, kunde inte prata många ord för jag spände mig för att hålla mig. Fick sen hjälp med jackan, jag sa att jag behövde gå på wc, men människan som hjälpte mig, frågade om det fanns någon därnere i källaren som kunde hjälpa till. Ja mumlade jag ganska fumligt men sa inget att jag brukar gå själv, och tog hissen ner . Från wcdörren kröp jag, drog ner byxorna och satte mig på byttan, jag hann men det var nära på.

För några veckor sen var de från Security hem till mig och lagade en förlängning till låset på terrass dörren. Det var svårt för mig att själv öppna och stänga, eftersom handtaget var för kort. Jag förde räkningen till handikappservice, på pappret var det nog skrivet vad saken gällde. Lite senare kom det ett mail från handikappservice, enligt formaliteterna borde jag ha gjort en ansökan. För att göra det enklare, fick jag med egna ord skriva om saken, och jag gjorde det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.