Mera presenter

20160403_134608.jpg

Här får ni se mera presenter som jag fick av mina föräldrar. Fick en bukett med fina orange rosor som jag har tänkt lämna här hemma hos mamma, annars blir det för mycket blommor i mitt lilla hem. Tja, för mycket av blommor kan man väl inte ha, men jag försöker ändå vara lite förnuftig. Sen fick jag tre tröjor, den ena har jag på mig och den andra är för lite bättre till tillställningar eller sommaren.

Här är det lite mulet väder idag. Vi var en sväng på Activexpo fritidsmässan. Det var inte så mycket folk, och det gick bra att röra sig. I år kändes det som om det var färre utställare, området i Tellushallen är ganska stort. Det är alltid trevligt att träffa människor och prata. Jag hittade ingenting att köpa på mässan, men det var ändå roligt att gå där omkring och se på olika saker.

Förresten har jag för några veckor tagit ängltrumpeterna i dagsljuset. Nu får de börja växa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.