Ingen vanlig dag,

20160402_124846.jpg

Idag är det ingen vanlig dag, det är ju min födelsedag. Hipp, hipp hurra!! 🙂 Solen har skinit hela dagen, o var det är härligt när man får njuta av vackra vårdagar. Lade en bild på en av   födelsedagsblommorna.

Jag fick ett gratulationssamtal från mina vänner som var uppe i Lappland, som gav en bra start på dagen. 🙂 Har fått massor med gratulationer både på facebook och mobilen, som har gjort mig jätteglad. 🙂 Fick också höra att brevet som jag skrev för några veckor sedan, lästes upp på ett kalas, och sådant får man inte höra varje dag. Visst blev jag glad. 🙂

img_20160402_162623.jpg

Mera  av  födelsedagsblommor. Tänk att den gula är av samma sort som den ljusröda blomman. På eftermiddagen gick jag och assistenten till stan. På vägen träffade jag många vänner och bekanta, ja tänk att det råkade sig på en och samma dag.

wp-1459604550446.jpeg

Vi gick till Halpa – Hallis café, där jag bjöd på kaffe och bulla. Jag ville ju fira min födelsedag. Det smakade gott med bulla. 🙂 Sen gick vi till Petpoint, och jag köpte sex nya fiskar. Det blev tre Platy och tre Slamkrypare. I matbutiken träffade jag min bror och hans fru.

Lite senare kom jag hem till mor och far, de uppvaktade mig med presenter. Det har varit en härlig dag. 🙂

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.