En ramp skulle vara bra till Café Fredrika

Hade en lugn arbetsdag, och umgicks med mina arbetskamrater. På detta vis får man också en dag att gå på jobbet, eftersom det fanns inga arbetsuppgifter åt mig. Då gäller det att göra sitt bästa, och hitta på något att fördriva tiden med.  🙂

Dagen har varit mulen och lite kyligare. Hann komma hem och startade en tvättmaskin, innan jag for till stan på café. Blev hämtad av min gudmor, vi for till Café Fredrika. Ni som bor här i Jakobstadsnejden , vet att där utanför caféet finns en ganska hög trappa och en dörr som öppnas dessutom utåt. Blir besvärligt när rullstolen skall först dras upp på trappan, och sedan öppna en dörr. Nu hade vi tur när en vänlig människa kom och höll upp dörren åt oss, det var mycket vänligt gjort av henne. Sen pratade vi med gudmor om att man måste såga åt gudfar som är med i fastighetsärenden gällande Fredrika fastigheten, att en ramp skulle vara bra.

Det blev bärbägare  och kaffe, som smakade riktigt gott. Min gudfar kom också med på  kaffe, det var trevligt att träffas. Fick höra att på fastigheten ska fönster och dörrar bytas ut i den närmaste framtiden, då kom vi fram med  tanken om en ramp. Jag  blev lovad att det skulle bli uppskrivet på en lista, så vem vet kanske det kommer en ramp.

Ikväll har jag bytt mina sängkläder, så nu får jag gå och sova i rena lakan. 🙂  När jag skulle lägga något i frysen, började gå igenom det som fanns där. Det blev en plastpåse med gammalt mat, vid flytten hann jag aldrig gå igenom, och allt lades in i frysen. Huh, vad det kändes bra efteråt att jag kom mig för att göra det. Nu verkar det som om jag inte skulle få beställa hushållspapper i samband med matvarorna. Då blir nästa att reda ut hur man kan få lite hushållspapper till mitt hem.

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.