Lite vår på terrassen

20160330_181201.jpg

Börjar ha lite vår på terrassen med gula Narcisser. Längtar att man kan sitta ute i  värmen. Solen sken lite på dagen, men försvann sen den bakom molnen. Äntligen börjar det bli till vår.

Idag fick jag program för i morgon och på fredag. Min gudmor vill bjuda mig på födelsedagskaffe i morgon. En vän bjuder på mat dagen efter. Så jag har trevligt program att se framemot.

Börjar vänja mig med Windows 10, men vet inte ännu hur man kan återuppta nätverket utan att starta om datorn. På den fronten är jag lite ovan ännu. Tidigare anslöt nätverket sig så fort bara man rörde med musen på skärmen. Åtminstone är jag inte rädd att medge mina svårigheter. Så ni kan gärna ge tips hur man gör det enkelt.

Hade en hög med räkningar som väntade på att bli betalda, högen lockade inte så värst mycket. Ikväll hade jag ett par extra händer när assistenten var hos mig, och kunde använda streckkodsavläsaren som gjorde betalningen snabbare. Sen kände jag mig nöjd över att ha gjort det tråkiga jobbet. jag satte rengöringsmedel i akvariet, vattnet klarnade upp bara på några timmar, vilket betyder att det inte var så smutsigt. Kokade en bit gurka åt fiskarna. Lite nöje har jag också haft ikväll.

Kändes skönt att få gå i duschen, även om det inte var min duschkväll. Det behövdes inga förklaringar, man gick efter mitt önskemål.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.