Om jag nu skulle få blogga

Hade tänkt börja att skriva här tidigare ikväll, och plötsligt började uppgraderingen av Windows 10. Det tog sin lilla tid innan datorn blev klar, och innan jag kom på hur programmet fungerar. Men om jag nu skulle få blogga,  så skulle jag vara riktigt glad.

Här var det en solig dag idag. På dagen förde mamma och jag sakerna hem till mig. Det kom en del påskblommor som mamma inte lämna ensamma hemma under tiden de är borta, lovade också sköta om Hortenzian. Bra att man kan hjälpa till med att sköta om varandras blommor. Mina föräldrar kommer hem på lördag, lagom till min födelsedag. 🙂

Jag körde Permobilen och pappa cyklade hem till mig, härligt när vägarna börjar bli bara från allt snö och is. Sen trampade jag 10 kilometer på 35 minuter på Motomed, inte så illa. 🙂

Kram och god natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.