Dags att börja tänka på pollensäsongen

Det tog en stund i morse innan jag förstod att klockan var 20 före åtta, då var det ännu lite mörkt i lägenheten. Igår kväll levde jag helt klart i vintertid och hade svårt att komma mig i säng. Nå i alla fall blev ingen brådska, tog en stund innan jag fick hjälp och kunde vakna i lugn och ro.

Under de senaste dagarna har jag funderat, på att det blir dags att börja på pollensäsongen. Därute börjar det vara dammigt på gatorna, vädret börjar också vara varmare. Nu hade jag ingen allergimedicin, men sjukskötaren var till apoteket och köpte Histec åt mig. När jag drack eftermiddags kaffe tog jag en tablett, bra att börja äta i tid innan det blir mycket pollen i luften.

Det har varit en solig dag, man blir bara så glad och fylld av energi.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.