Söndags picnic

Sommartiden började ju i natt, hoppas att ni kommit ihåg att ställa om klockorna. Här har vi gjort det så gott som med alla, förutom med väggklockan i mitt barndomsrum. Idag har solen skinit lite från och till, vissa stunder har solen skinit så att man har känt värmen, men ibland har det kommit ett tunt molntäcke framför. Lite värme har vi ändå fått. Mamma och jag promenerade till K SuperMarket, som var riktig  skönt och jag körde med elrullstolen.

Lite senare på dagen for vi ut till min brors villa och hade en söndags picnic. Det gick bra att dra rullstolen i snön, satt framför bastuterrasen. Därifrån var det en bra utsikt mot isen. Efter en stund grillade vi korv och åt ute. När man äter utomhus, är det som om maten skulle smaka bättre.

Nu tänker jag bara vara och göra ingenting, en annan sak är det om jag vill eller kommer på något. Jag önskar er en trevlig fortsättning på påsksöndagen. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.