Nu finns länken till podden

Känner mig lite bortgjord nu, och ber om ursäkt. Jag märkte att jag inte hade länkat till podden i mitt förra inlägg, men nu är det korrigerad och länken finns. Konstigt för att ibland kommer det automatiskt en länk då man kopierar en text. Nu trodde jag att det skulle komma med, vilket det visade sig att länken inte kom .

Åh, misstag händer för oss alla, känns bara dumt och onödigt. Så kunde du inte lyssna på podden, bara för att inte länken fanns. Då uppmanar jag dig att göra ett nytt försök att gå in på det förra inlägget som jag redigerade eller korrigerade.

Nu känns det bättre då jag har kunnat rätta till misstaget, och är nöjd med mig själv. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.