Nu har påsklovet börjat

Funderade om mångubben ville ha sällskap av mig i natt, och inte lät mig somna. Tänkte ej hitta den rätta huvudställningen på dynan.Ja så är det ibland. Satt redan vid bordet när grannen ropade på hjälp, då var det bara att sträcka ut min hjälpande hand och ringa åt personalen.

Här har det snöat och varit mulet väder hela dagen. På jobbet fick jag  en överraskning, fick veta att jag skulle få vara ledig i morgon, och jag var minst sagt oförberedd på det. Inte varje dag som man  får såna trevliga överraskningar. 🙂 Alltså nu har påsklovet börjat.

Därhemma hade jag lite att ställa i ordning, när det blev på klart att jag fick fara till mina föräldrar redan idag. Jag gick med assistenten i snövädret till mamma och pappa, då fick jag hem min elrullstol till påsken. Sen satt vi och drack kaffe tillsammans, och hade en trevlig stund.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.