Läkarbesök och diskussionen med föreståndaren

Nu idag var jag ledig eftersom jag var på ett läkarbesök för att få ett nytt läkarintyg, som behövs när man ansöker anstaltsrehabilitering från Folkpensionsanstalten. På samma gång blev rehabiliteringsplanen gjord. Läkaren och jag gick igenom vad det stod i mitt gamla intyg och om situationen har förändrats sen hon skrev det. Där det skiljde sig , var att jag nu jobbar fem dagar i veckan istället för fyra.

Vi pratade om att vattenterapi kunde vara bra för mig. Sen blev det också tal om att en ny elrullstol skulle kunna bli småningom aktuell, eftersom stolen jag har nu är 14 år gammal. Båda sakerna skulle komma med i det nya rehabiliteringsplanen. Jag var nöjd med läkarbesöket, att läkaren pratade med mig och inte med mor.

Min bror och jag hade en diskussion med boendets föreståndare angående om mitt boende. Flera saker klarnade upp för oss. Sen blev det tal om alarmet som fungerar delvist, orsaken är att det är fel abonemang, som skall bli bytt men till vilket vet man inte ännu.

Jag och assistenten gick på en promenad, det var soligt men kyligt. Skrev några påskkort.. Sen fick jag ett oväntat besök av en vän. Det var trevligt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.