Var och tog bort ett födelsemärke

Nu var jag glad över att komma hem i god tid på eftermiddagen, för att vi med mor skulle vara kvart före tre på Dextra. (läkarcentralen i stan) Jag hade ett födelsemärke som skulle tas bort. Hittade en parkering framför huset, att jag kunde gå in och sen tog hissen upp.

Besöket hos hudläkaren gick. Födelsemärket togs bort med en kylningsspraymedel som heter Kryo. Alltså man sprayar medlet på området och kyler ner där märket befinner sig. Efteråt började det att svida lite, men hela behandlingen tog max några minuter. Det gick riktigt bra och smidigt tyckte jag.

Efter läkarbesöket for vi till sjukhuset och hälsade på en vän. Det var ett bra tag sen jag träffade henne, och nu kändes det bra att kunna göra det. Och önska en glad påsk. Sen åkte vi till Sunds Trädgård, köpte narcisser, den ena har jag här inne och den andra är ute på terrassen.

Vädret har inte varit lika soligt, men det har i alla fall varit värmegrader. Jag vill inte ha snö, våren får gärna komma.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.