Hjälp genom att dela vidare

På facebook fick jag syn på detta inlägg. Vill dela här på bloggen också. Hjälp genom att dela vidare.

Henkilön Katarina Soutukorva kuva.
Henkilön Katarina Soutukorva kuva.
Katarina Soutukorva 

Hej!
Nu ska jag göra en efterlysning.
Jag har en son med kromosom avvikelsen 7q32,
Han heter Tobias är 5 1/2 år gammal. Han kan inte stå, gå eller sitter inte själv, han kan inte prata mer än att han kan säga mamma och jo, han har knapp på magen för att han har svälj svårigheter. Litet huvud, liten tillväxten och små fötter. Så nu vill vi försöka hitta någon på denna jord som har samma kromosom avvikelse som Tobias har. För det finns bara ca. 50 födda i världen sedan man börjat dokumentera.
Så snälla hjälp mig hitta någon med samma kromosom avvikelse genom att dela denna. ?

Hey!
Now I’ll make an ad.
I have a son with chromosome defect 7q32,
He called Tobias he is 5 1/2 years old. He can not stand, walk or sit not himself, he can not talk more than he can say mom and yes, he has button on his stomach because he has difficulty swallowing. Small head, little growth and little feets. So now we want to try to find anyone on this earth who has the same chromosome anomaly as Tobias. For there is only about 50 born in the world with 7q32 since it started documenting.
So please help me find someone with 7q32 and his/hers parents so pleas share this. ?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.