Det gick bra idag

Ett par morgnar har jag hjälpt grannen, som har varit okej och tiderna har varit hyggliga. Brukar ju vara vaken efter klockan halvåtta. Längtar ändå efter dagen när det kommer ett fungerande alarmsystem, men tillsvidare är jag alarm Susie. 🙂

Den nya rutinen vid jobbet gick bra idag. Körde uppför rampen, tryckte på knappen så att dörren öppnades och körde in vid socialen. Om en stund kom vaktmästaren och hjälpte mig med jackan. Allt gick smidigt, nöjd och glad for jag ner för att börja min arbetsdag.

Det blev en underbar solig dag till. Assistenten och jag promenerade till K Supermarket. Jag behövde köpa tvättmedel, som man inte får beställa tillsammans  med matvarorna. Sen köpte jag också hårfärg. Det gick fort att vara och handla till butiken.

Nu skulle det göra ingenting om jag får ha en lite lugnare tid framöver. Det har hänt ganska mycket på en kort tid. Pust!! 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.