En annorlunda morgon och lösningen till hjälpandet av jackan

Här blev det en annorlunda morgon, eftersom ett rör hade gått sönder närheten av boendet, då skulle vattnet stängas av inom en viss tid. Det blev lite bråttomt att hinna ta vara på det som man behövde. Själv gjorde jag min morgontvätt för att hinna få vatten, innan jag åt frukost. I sådana situationer märks det bra hur beroende man är av vattnet, en behållare med vatten kom sen på gården.

På jobbet kom arbetshandledaren ner och pratade med mig. Man hade varit i kontakt med Vippari. Nu pratade vi om att socialens vaktmästare eller kanslist kunde börja hjälpa mig med jackan. Och ifall ingen av dem råkar vara på plats just då, får jag komma upp till handikappservice och får hjälp där. Det betyder också att jag kör själv in till socialen och samma gäller det när jag far hem, så behöver chauffören inte lämna bussen. Sen är det upp till dem personligen ifall de vill hjälpa mig eller ej. Jag var riktigt nöjd med lösningen, och att människorna i huset är medvetna om det. Lösningen skulle man meddela Vippari om.

Solen har skinit hela dagen, och det har faktiskt varit ganska varmt. Hoppet om att våren är på väg, tyvärr hann jag inte vara ute och njuta av det fina vädret. Jag är väldigt nöjd med dagen, måste jag säga. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.