Finns viljan så går allt

Kände att jag var i morse lugn i mig, tänkte att det var bara ta bussfärden som det kom. Det lönade sig inte att stressa över saken. Nu var det en annan chaufför som kom efter mig. Framme vid jobbet så kom chauffören in, och nu blev det inte ens frågan om jag skulle få hjälp med min jacka och fick den av. Sen smålog jag för mig själv och tänkte: ”Finns viljan så går allt.” Så tog jag hissen ner till kontoret.

Dagen var bra. Hade lite mer jobb, eftersom det var både från fredag och lördag. Nå tiden blev inte när det fanns att göra.

När jag var uppe och åt lunch, kom arbetsplatshandledaren och pratade med mig. Jag berättade hur situationen hade varit, handledaren försstod mig och lovade att ta itu med detta. Hade också läst mina blogginlägg, tyckte att de var okej. Vi får se hur allt löser sig, men det ska redas ut.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.