Inget att vara rädd för

Börjar så småningom vänja mig vid den nya frisyren.. Framtill är håret okej, men där bak önskar jag att klippningen skulle ha varit lite annorlunda. Tja, jag får ha såhär nu en tid, känns konstigt att vara så kortklippt i nacken.

Solen har varit lite tveksam att ska den skina eller inte, men korta stunder har den varit framme. Mor och jag tog en promenad runt kvarteret, annars var vädret ganska bra men det  blåste lite så att ögonen började rinna. På vägen träffade vi en som har hjälpt mig när jag bodde i Sveden, jag hade inte träffat henne på några år. Det var trevligt att träffas igen, och vi pratade en stund. Sen tog vi med mor en del ris för att lägga i vatten och få till påsken.

Jag fick lite huvudvärk, kanske jag har sovit för mycket. Tog en aspirin, huvudvärken blev bättre. Plötsligt tänkte rädslan för morgondagens bussfärd komma, men jag har intalat mig själv, att det är inget att vara rädd för. Jag har inte gjort fel, och ska inte bry mig hur någon har talat åt mig. Tänker inte låta negativ energi ta överhand om mig, det som har hänt så har hänt, och då ska man kunna låta det vara. Jag är jag och kan inte göra så mycket åt det.

Mina knän har blivit mjukare sen jag började med Hampasalvan. Jag är väldigt nöjd med salvan. 🙂

Önskar er en trevlig fortsättning på söndagen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.