Bloggen 4 år!

Tänk att min blogg fyllde

år igår. 🙂 🙂

Då jag började, hade jag bara lite hört om bloggar men visste inte om jag själv skulle kunna skriva en. Ville  prova  på att skriva, numera bloggar jag så gott som varje dag och kanske  flera gånger. Själv tycker jag om att läsa bloggar, det finns många olika sorter av dem.

Ni som har följt mig en längre tid, har märkt att mitt liv har många svängar som slänger mig hit och dit. Hoppas att jag kan lära ut till er, hur det är att leva med ett funktionshinder. Det liknar en berg- och dalbana, ibland går det riktigt bra men sen får man kämpa och strida för sina rättigheter. Någon kan tycka att en sak kan vara liten grej t.ex. att fara och träffa en kompis. Medan för mig behövs det att man planerar och ordnar både transport och assistans, bara det krävs för att få allt och gå ihop.

för att ni läser min blogg, det betyder mycket för mig.

Kram 🙂 Susie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.