Ny dag med nya möjligheter

Ibland kan det kännas skönt, att veta det kommer en ny dag med nya möjligheter. Böt ut ett ord i inlägget, ”Fick ingen hjälp”  som hoppeligen ska göra texten lite mjukare. Tog bort ”förargad” och skrev ”snopen” istället, annars vill jag bevara inlägget precis som det var. För att ingen kan ta bort min upplevelse, och jag anser att jag inte har gjort något fel eller kränkande. Folk måste förstå att ibland skrivs det om saker som är mindre trevliga, och jag har rätt att framföra mina tankar. Så det så. Alla får själv bestämma om de vill läsa min blogg eller inte. Tänker inte be om ursäkt för mina tankar. Lämnar detta ämne för den här gången.

Nu idag var jag till frissan och klippte mig. Hade velat att man skulle ha klippt bakhåret till en form av en boll, men ändå blev det en aning för kort och som redan nu spretar ut. Fastän jag försökte förklara att jag vet hur mitt hår fungerar, men det gick inte fram.

20160312_171535.jpg

Frisyren blev såhär, ibland kan jag inte låta bli att skratta när jag ser mig i spegeln. Tröstar mig med att håret växer. Funderar på att byta frissa, riktigt nöjd är jag inte, så kanske…..

På eftermiddagen kom assistenten och äta till mina föräldrar. Trevligt att träffas igen efter några veckors paus. Nu tänker jag njuta av helgen, låter inga onda tankar vara i mitt huvud. Ikväll kommer det en Wallander som jag tänkte se på.

Ha det gott. 🙂

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.