Bättre information tack

Jag har fått tillbaka mitt självtroende som var i en svacka, och vet att jag gjorde ingenting fel, utom att jag skrev mina tankar o. åsikter. Vet nog att alla tycker inte om att höra de av mig. Hörde ikväll att enligt lagen behöver busschaufförerna stiga ut ur bilen, i och med när det inte är frågan om en taxi. Nu är de tvungna att göra det vid mitt fall, och en del kan vara vänliga mot mig. Informationen har inte kommit till, hur hade jag kunnat då veta? Ingen har talat om det för mig.

Önskar att det hade getts bättre information tack. Då kunde man ha kunnat undvika dessa konflikter och känslor. Hoppas att det finns förståelse från min syvinkel också. Jag var omedveten om detta. Så det var klart att jag kände mig snopen o. arg, över att bli lämnad sådär. Om bara någon kunde vänligen ha talat om för mig, då skulle det ha varit något helt annat.

Kram och god natt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.