Har mina känslor ingen betydelse?

Nu har jag blivit anklagad för att jag hade skrivit fult om morgonens händelse, och ville att jag skulle ta bort inlägget. Sen fick jag också höra att hjälpandet inte hör till chaufförerna.

Snälla ni, jag skrev bara hur jag upplevde situationen. Jag är bara en människa med känslor, har det ingen betydelse? Skall jag bara sitta och tiga, ta emot allt kritik och se glad ut? Måste jag sitta och jobba med mina ytterkläder på? Tror man att jag accepterar vad som helst? Nu ber jag dig att fundera  på hur du vill bli bemött av andra människor, för att det just så jag vill bli.

Jag mailade till handikappvården kring hjälpandet av ytterkläderna, och ville ha utredning av detta. Efter en diskussion med en av mina vänner, som tyckte att det var inget fel på inlägget. Då fick jag mer självtroende och bestämde mig för att strunta i andra människors åsikter. Ville ha någon annans syn på mitt inlägg, och det kommer att få stanna här på bloggen. Skrivandet är det enda sättet som  jag kan yttra mig på. Och det kan ingen ta ifrån mig, så det så..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.