Vet inte vart rubriken försvann

Hej, Måste blogga ett inlägg, för att se ifall om rubriken kommer med nu. Vet inte vart rubriken till förra inlägget försvann, skulle bara redigera något i texten så var den plötsligt borta. Den syns nog när man öppnar texten men inte på startsidan. Grrrr, gillar inte detta. 🙁 Jag skulle nog vilja att rubriken kan ses på båda ställen.

Har försökt kika på olika inställningar, men nja vet inte om jag ska säga bu eller bä. Det är så irriterande när det strula. Så om ni har funderat över vart rubriken tagit vägen, ja jag är medveten om det. Måste försöka klura ut problemet.

Kram

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.