Tog en kopp kaffe

Hade en lugn arbetsdag, blev inget sittande framför datorn. Istället umgicks jag med arbetskamraterna. Såna dagar kommer ibland.

Börjar bli trött på det gråa och mulna vädret, även om det är någon värmegrad. Det är ett mellanskede innan våren kommer, på gatorna och vägarna är det mjuk snö  och en del is som gör det svårt att ta sig fram med rullstol. Tycker inte alls om det här skedet. Nu till kvällen kom solen fram, men jag vill se mera av solljuset.

Kom hem tidigt, klockan var ganska prick två. Då gick jag till den dagligaverksamheten och tog en kopp kaffe, där fanns ju personal så de såg när jag kom, och behövde inte komma över till boendet. Vi har ju samma personal på båda ställen. Ibland är det trevligt att dricka kaffe med de andra. 🙂

En stund senare träffade jag min företagshandledare, som kom och hjälpte med fjolårets beskattning. Bra att kunna få hjälp med allt sådant. Ja företaget får vila ett tag, men jag har ett i alla fall. Känns skönt att beskattningen har blivit lagad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.