Vill inte vara påträngande

Det är grått och mulet med lite snöfall, lite på plussidan. Med andra ord så vill det vara lite klottigt på gatorna. Dagen var riktigt bra.

Blir ibland och funderar på hur människorna uppfattar med att hjälpa andra.  En del vill och att hjälpa kommer naturligt från dem, man behöver inte alla gånger be: ”Kan du hjälpa till med det där?” Utan ser vad man behöver. Någon säger: ”Hjälper gärna till när du säger”

Ja, när behöver jag hjälp då? Mitt svar skulle vara, med det mesta. Ibland tycker jag att det blir lite pinsamt att be om hjälp, och behöva säga att nu vill jag ha hjälp. Det är inte en trevlig känsla och samtidigt känns det att man är lite påträngande. Själv vill jag inte tränga på någon. Samtidigt börjar jag känna mig som om jag ”Lämnas utanför,” det är kanske inte meningen men jag kommer ej undan det.

Vet att jag har skrivit om samma ämne tidigare, men det är viktigt att berätta om hur jag upplever och känner om olika situationer i livet. Dehär samma saker stöter jag på men i olika varianter och situationer, det kan gå en dag, vecka, flera  veckor, eller en månad eller två om inte flera månader. Ett mönster som .upprepas i något skede.. Ni får tycka att jag gnäller, men det är fakta om livet som jag har lärt mig att leva.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.