Blev uppvaktad på Kvinnodagen

20160308_101551.jpg

Det blev en trevlig start på arbetsdagen, när man blev uppvaktad på jobbet med en ros såhär till den Internationella Kvinnodagens ära. Kändes lite speciellt att bli ihågkommen på en arbetsplats, händer inte så ofta.

Vi får vara tacksamma över att bo i ett land, där män och kvinnor accepteras och ses att ha samma värde. Det finns dock vissa skillnader mellan könen i olika kulturer eller arbetslivet. I en del länder har männen och pojkarna mer värde än kvinnorna och flickorna. Förhoppningsvist kommer vi i framtiden att se en förändring, där alla skulle  vara jämställda.

Jag är stolt att vara en kvinna eller tjej här i Finland. Mitt funktionshinder hindrar inte mig från att vara det.

Efter min fysioterapi fick jag besök av en vän, som hade bullar åt mig. Hade en mycket trevlig pratsund i soffan. Sen fick jag en bukett med tulpaner av pappa. Så det var en bra eftermiddag.

Kram och ha en bra fortsättning på Kvinnodagen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.