Kikade ut genom dörren, dagen har varit bra

I morse när klockan började bli mot fem, tio över åtta, kikade jag ut genom dörren, eftersom ingen personal hade kommit in till mig ännu. Då kom en tjej hit till dörren, som sa ”att hon tänkte komma först vid halv niotiden men hon kunde komma nu.” Där gick våra tidsuppfattningar i sär tänkte jag för mig själv.  Vill ha god tid på mig och vara i tid, även om jag börjar klockan tio.

Annars har dagen varit bra. På eftermiddagen satt jag en stund och målade i min målarbok, tills pennan jag ville använda så gick av. Bara att vänta tills någon kom och vässte den åt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.