Promenerade hem till mig och släppte ut fiskhonan

Vi bestämde oss för att promenera hem till mig ikväll. Samtidigt fick man vara ute i den  friska luften, på dagen blev det inte att vi var ute, så det kändes härligt. Hela dagen har vädret varit mulet, sådär kring noll eller någon plusgrad. Ungefär en halv timme tog det att gå hem till mig.

Väl hemma märkte jag att akvarielampan var släckt, säkert var det någon som i misstag hade släckt lampan. Kan inte komma på någon annan förklaring till det, inget allvarligt hade hänt och fiskarna levde. Jag släppte ut fiskhonan ur buren, då inga yngel hade kommit. Det såg lite lustigt då en annan Platy kom och ville antingen pussas eller nafsas honan och simmade hela tiden runt henne, men nu har fiskarna i alla fall lugnat sig. Kan inte säga vad det var.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.