En dag med inga måsten

Operan Manon Lescaut var vacker med en fin musik. Det var lite folk där, och blev lite kallt inne i Schaumansalen. På grund av sjukdomsfall var det ingen servering på pauserna, filmföreställningen var ändå tre och en halv timme. Det var lite synd att man bara fick kaffe och te med småbröd.

Började dagen med en dusch som kändes skönt. Provade några av mina nya byxor, för att få den rätta längden när byxbenen ska förkortas. Sen träffade vi min bror som tittade in hos mor och far, hade kommit hem från sportlovet. Det är härligt med en dag när man har inga måsten.

Till sist vill jag efterlysa ett tidningsurklipp, som var i Hufvudstadsbladet år 1993. Det var en bild av mig när jag var med i Stafettkarnevalen. Vill gärna få tag på den.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.