Fyllde på byx- och mobilpennors förråd

Gårkvällen gick i lugnets tecken. Kände mig trött efter veckan och av den tidiga väckningen från morgonen. Vi såg på Unicef välgörenhetskonsert på TV. Där fick man se flera berättelser om barn och deras familjer, sen hur Unicef har hjälpt dom för att få någon sorts möjlighet att leva ett värdigt liv. Man blev riktigt berörd när man såg berättelserna.

Idag var vi med mor på stan. Hittade flera par byxor både från Code och Halpa- Halli. Nu var en del byxor ganska förmånliga, så det var ju bra för oss. Samtidigt köpte vi några nya mobilpennor åt mig. Nu har jag fyllt på byx- och mobilpennors förråd, ja jag var i behov av dessa två saker.

På dagen sken solen en stund, annars har det varit mulet och kring noll grader. Vi ska gå Live opera ikväll, namnet minns jag tyvärr inte.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.