Roat mig och har det bra

Hemfärden från jobbet drog ut till en rejäl halvtimme, med det menar jag att jag fick sitta en halvtimme i Vipparin. Hade en vänlig fysioterapeut som lät mig dricka kaffe innan vi började på med terapin. Mitt önskemål var att det skulle bli avslappning och massage. Kände på mig att jag var lite uppe i varv. Det kändes riktigt skönt att få lugna sig ner för en stund.

Nu ikväll har jag roat mig med att ha umgåtts både med grannarna och personal här på boendet. Sen tog jag och trampade nio kilometer med Motomeden lite på en halvtimme, gårdagens trampning blev till ingenting. Hade helt enkelt ingen kocentration. Idag har jag det bra, och  allt har gått bra. Min kropp går efter hur jag själv mår.

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.