Solig 1 mars

I morse satte jag av Hampafrösalvan på mina torra knän, som är torra dels för att jag kröp på golvet tills jag var 10 år. Sen på det vänstra knäet har jag ett förhårdnad som är ganska stort. Nu får man se om salvan hjälper, har hört att den lär vara bra.

Solen har skinit hela dagen men det är en kall vind, tänk att det är första mars nu redan. Tiden går fort. Jag var en sväng till stan.  Vi var till guldsmedsaffären Kecklunds, lät dom ta bort min ring som skulle förstoras. Ringen var liten och kom inte över knogen.

Annars har jag tagit det  bara lugn. Ibland har jag gått och sett på mina nya pelargonsticklingar, de verkar må bra. Måste bara tejpa namnlapparna lite bättre så att de inte ramlar bort. Ikväll far jag tillbaks till Kivilös, för att i morgon ska jag börja jobba igen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.