Köpte tre små pelargonsticklingar

Här var det en solig och vacker morgon, rätt så kyligt med flera minusgrader. Jag var en stund på den dagligaverksamheten och så åt jag lunch där.

Sen kom mina föräldrar efter mig, det var roligt att se dom. Vi for via posten och hämtade ut mitt paket, det var Hampfrösalva från Body Shop. Tänkte prova det på  mina torra knän.

Mamma och jag for till Sunds Trädgård, våra gröna fingrar kliade lite på oss. 🙂 Samtidigt ville vi se lite om det fanns nyheter inför våren. Jag fastnade genast för sticklingar och köpte tre små pelargonsticklingar.

20160229_142134.jpg

Kom hem och planterade dom. Det är tre olika sorter: Gustaf, Nikolaj och Rosenknopp. Tillsvidare får de vara på fönsterbrädet här hos mammas. Kastade bort Tulpanpelargonen som hade torkat ut, men Mårbackan lever och mår bra. Härligt att fä börja driva upp blomsticklingar. Sen blev det pysslat om de andra blommorna här i huset.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.