Skönt att bara vara

Tyckte att det var skönt att få byta sängkläderna i morse, bad personalen göra det i samband med bäddningen. Ibland har jag kommit på först när sängen har blivit bäddad, nu hann jag säga det i god tid.

20160228_113649.jpg

Målade färdigt bild 3, jag har bara inte hunnit sitta och måla på den senaste tiden. Kändes lite som terapi, för en stund tänkte mina känslor komma och ta överhand. Ibland är det när man sig ner, då vill känslorna komma. Men jag lyckades samla mig på några minuter, för att jag vill och är stark.

Det har varit ganska soligt idag med. Lagade lunch här hos mig, det blev kebab med ris och kokta grönsaker. På eftermiddagen blev det tal om lunchen och att jag lagade den själv, men ändå hade det blivit kryssats i att jag skulle ha ätit lunch i stug treans kök. Krysset togs sen bort.

Det är skönt att bara vara.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.