Lite ändringar i planerna

Hade tänkt tillbringa de här lediga dagarna på den dagligaverksamheten, för att ha något att göra. Nå ikväll ringde mamma och frågade om jag ville komma hem till dom  i morgon och sova över en natt. Då skulle vi hinna prata och vara tillsammans, har inte träffats på nästan tre veckor. Jag tackade ja att det ville jag. 🙂

Ibland blir det lite ändringar i planerna, jag vill inget hellre än att få ha kvalitetstid med mina föräldrar. Även om man är vuxen kan och får man sakna sina föräldrar tycker åtminstone jag. Känns bra att ha ett nära relation till familjen, och kommer alltid att vara tacksam för det.

Ni ska ha en skön kväll och ta hand om varandra.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.