Middag på O´Learys och bastubad

Vi promenerade till O´Learys, kändes skönt med lite friskt luft. Hade inte hunnit vara ute tidigare på dagen, eftersom min bror kom med barnen på en snabb besök. På eftermiddagen började det snöa, det gick bra i stort sätt bra att promenera, bara att jag fastnade ett par gånger med elrullstolen i mjuk snö. Vid restaurangdörren var det så pass halt att jag inte tänkte komma med stolen över tröskeln, etta hjulet kom bra över men det andra slirade bara. Sen kom en man som både skuffade och lyfte min Permobil så att jag kom in. Till slut hittades det en ramp för den tredje elrullstolen.

img_20160227_194738.jpg

Mysigt att äta ute en lördagkväll. Jag beställde från grillen, en biff av grisfilé och den smakade jättegott. En god och trevlig middag var det. Kom hem med taxi.

Till min häpnad fick jag gå i bastun även om klockan var lite över åtta. 🙂 Visst kändes det skönt att bada bastu. Så nu är jag ren och fräsch. 🙂

Kram

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.