Mina varor kom

Vilket snöväder vi har, flingorna känns som små vassa nålar då de kommer mot ansiktet. Inte alls trevligt, av den friska uteluften räckte bra till när jag körde in i- och ut från bilen. Sen dess har jag inte behövt gå ut.

Mina varor kom nog och fanns i kylskåpet när jag kom hem, nu är helgen räddad. Vad det var som hade gått fel med beställningen vet vi inte och får kanske aldrig veta. Huvudsaken är att man har mat tycker jag.

Nu känns det bra att få lite längre ledigt. Jag har varit lite slö och slapp hela dagen, kanske det beror av den tidiga väckningen. Tänker ta det riktigt lugnt ikväll. Önskar er en skön kväll.

Kram

+

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.