Det var konstigt

Min dag var riktigt bra. Solen sken idag som var härligt. På jobbet gick det också bra. Det blev ledigt på måndag och tisdag nu inkommande vecka, bara tacka och ta emot. Meddelade genast åt hemvården, så jag inte skulle glömma bort det.

När jag hade varit hemma en stund, kom en av personalen och frågade om mina butiksvaror hade kommit. Jag var då tillsammans med en annan personal, vi svarade: ”Nej, inga varor hade kommit.” Det var konstigt, när husets saft hade också uteblivit. Sen försökte man härifrån ringa till K SuperMarket men fick inget svar. Det är ingen fara, jag har mat så att jag klarar mig ännu någon dag. Vi får se vad det blir till.

Ikväll fick jag själv sätta kläderna in i tvättmaskinen. Hade aldrig gjort det förut men det gick bra. 🙂 Träffade mor och far som kom från sin söderresa. Det var härligt att se dom igen.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.