Upp som en raket och nya mobilpennor

Vaknade med ett ryck i morse av att grannen ropade på hjälp, steg upp som en raket och ringde personalen. Min kropp var inte vaken då ännu efter sju, tog en stund förrän jag fick numret slaget. Då ropade jag till grannen: ”Vänta lite, jag ringer.” Det svåra med att göra något fort och få fingrarna att fungera. Sen kom det nog hjälp. Kanske jag borde börja kalla mig för alarm Susie. 🙂

Har märkt att mina mobilpennor hade slutat att ta, och tyckte att det var smått irriterande. Assistenten var så vänlig, att hon köpte några pennor innan hon kom till mig ikväll. Nu klarar jag mig ett tag.

På dagen hade jag besök av en vän. Skönt att få berätta hur man har det. Sen blev det pratat allt möjligt. Mycket trevligt var det.

Det är nog något med materialet på golvet som gör hål på mina pyjamasbyxor. Så det var inte bara den sträva mattan som gjorde det.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.