Fysioterapi och armen är bättre

Här har dagen varit mulen, och ibland kom det lite snö. Kring några minus- eller noll grader. Hade en lugn dag på jobbet, hann ta det lugnt också. Dagen gick ändå ganska fort.

Vippari kom i rätt hyfsad tid, så jag  hann  lugna ner mig lite här hemma innan fysioterapin skulle börja. Riktigt skönt kändes det att inte behöva stressa. På terapin hade jag lite övningar på bollen, bland annat att jag skulle sitta och hålla emot medan terapeuten försökte skuffa mig till olika håll. Magen fick jobba, och jag klarade det bra. En del steg, sid, framåt och bakåt. Sen blev benen trötta, tog ännu några muskelövningar och lite med kordination, vänster hand skulle klappa terapeutens hand på den högra sida. Då låg jag själv på rygg. Efteråt blev det tänjning och massage för  armen. Min vänstra arm är bättre, den är inte lika spänd som i tisdags. Det är ändå bra att följa med att armen inte blir värre.

När jag åt middag, lagade vi samtidigt veckans matbeställning som i morgon ska skickas iväg. Bra att vara effektiv.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.