Så det kan gå

Det var trevligt att vara hos min brors familj. Vi åt maletköttsås med spaghetti, smakade jättegott. Roligt att bo så nära varann och träffas såhär en söndagseftermiddag. Plötsligt blev det tal om ett par vinterskor som var i min storlek och skulle säljas. Sen fick jag prova och det blev att jag fick dom. 🙂

Så det kan gå,

att faster ärver

brors sonens vinterskor.

Nu hålls fötterna

varma,

när jag går ut.

 

Ibland är det lustigt hur det råkar sig. Det som är bra med skorna,  att de är  stadiga att gå med och inte mycket använda. Tänker ha dom på längre promenader, jag fryser och blir kall alltid om fötterna. Passar perfekt åt mig. 🙂

Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.