Tackar för kommentarerna, var och åt på Duende

Jag vill tacka för de vackra och uppmuntrande kommentarer, som värmer mitt hjärta.  Kände en lättnad efter jag hade skrivit förra inlägget, varje ord var sant och hade lätt att stå bakom de orden. Ibland behöver man skriva av sig, och inte hålla inom sig. Jag vill med den här sången: ”Du vet väl att du är värdefull” Påminna om att alla är vi lika värdefulla. TÄNKER fortsätta blogga och skriva på samma sätt jag har gjort hittills. Så det så. Och härmed lämnar jag ämnet, punkt slut.

JARO vann 5 – 2 mot SJK, en rolig match att se på. 🙂 Efteråt for vi och åt till en spansk restaurang Duende, det var första gången jag var dit. Maten var god, åt friterade kycklings filéer och lite Tapas. Stället var riktig trevlig och jag blev positivt överraskad.

Hade igen en trevlig eftermiddag med goda vänner. 🙂 Önskar er en skön fortsättning på kvällen.

Kram


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.