Åsikter kan uppfattas som gnäll?

Det är härligt när det kommer inlägg på facebooksidan, jag vill säga att ni ska veta. Ni får gärna fortsätta med det.  Men om jag upplever något som verkar onödigt i mina ögon, så raderar jag bort. Gjorde nyligen det. Någon tyckte att jag ”gnäller” hela tiden, och borde vara ”tacksam” över det jag har. Sen var det att jag inte kan vara för ”krävande.”

Jag måste försvara mig själv nu. Det som jag skriver här på bloggen är mina åsikter, och vilka känslor jag har. Vem  för mitt talan då, om inte jag själv gör det? Är ledsen om mina åsikter kan uppfattas som gnäll. Kan någon människa ha ett perfekt liv? I detta fall hör jag inte till dom, och livet är inte alltid dans på rosor. Ingen kan komma och säga hur jag ska vara, eller leva mitt liv.

Det är mycket som jag är tacksam för. Min familj, släkt och vänner. Tacksamheten märks kanske inte alltid men det finns nog. Jag tycker det är synd om någon uppfattar mig som en krävande person, i slutändan är jag ganska anspråkslös. Borde kanske kräva mera än vad jag gör. Ett fakta är ju att jag behöver mycket hjälp, för att kunna leva. Och det är något som man inte kan ändra på. Det här mitt liv och jag tar vara på varje stund som ges.

Livet är för värdefullt för att ödsla energi på onödiga saker. På eftermiddagen ska jag med mina vänner på fotbollmatch. Efteråt går vi ut och äta, det ska bli trevligt. Ni ska ha en bra dag.

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.