Bra avslutning på veckan

Fick komma hem raka vägen från jobbet, vilket är ganska ovanligt speciellt på en fredag. Satt och drack kaffe i lugn o. ro. Sen fick jag hjälp med duschandet, så jag var ren och fräsch tills jag skulle gå ut med mina vänner. De kom och hämtade mig vid en fyratiden.

Vi for till Mr Banks och åt pizza. Det var trevligt att sätta sig ner och prata vid en matbit. Idag blev det en Americana för mig, som smakade riktigt gott. Medan  vi satt och åt kom det hela tiden mera folk, som var roligt och märka att stället är omtyckt. Det var en bra avslutning på veckan, att gå ut med goda vänner och äta pizza.

Sen for vi ut och köra, bland annat till Sveden. Måste säga att jag saknar inte bostadsområdet. Inom mig väcks lite blandade känslor, där hade jag både bra och sämre tider. Svedentiden är bakom mig. Än idag kan jag inte förstå vilken tur jag hade, och fick lägenhet på nya boendet här i Kivillös..

Kram 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.