Lite spratt i mig och Vipbussen som kom utan ramper

Låg halvvaken i morse i sängen och drog mig innan jag steg upp. Plötsligt hörde jag min granne ropa på hjälp, husets alarm fungerade inte just då. Då blev det lite spratt i mig, steg hastigt upp för att ringa till personalen. Vårdaren kom in till mig, blev lite till mig, bad henne att gå till grannen. Först sen kom jag på att säga: ”god morgon.” Sen skrattade vi båda två.

Vipbussen kom i tid, men bilen hade inga ramper åt mig. Chauffören kom och sa att han måste fara efter dem. Efter att ha använt Vippari i elva år så tycker jag  man borde veta att jag behöver ramper. Sist och slutligen var jag inte så mycket försenad från jobbet.

Vädret var mulet och senare på eftermiddagen började det att snöa. Min bror kom till  mig, vi gick igenom sak. Vi förstod inte riktigt oss på, men det ska nog redas ut. Senare på kvällen kom en väninna och hälsade på. Det var träffas och få prata på tumanhand. Ibland behövs det för att höra hur det står till med den andra.

En sån dag hade jag, känner mig glad och nöjd. 🙂

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.